جشن نیمه شعبان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و کانون دانشجویی دحک در تاریخ 3/3/95

جشن نیمه شعبان با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و کانون دانشجویی دحک در تاریخ 3/3/95 در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) از ساعت 23-21 برگزار گردید .
در این مراسم که با تلاوت قرآن کریم آغاز شد پس از پخش کلیپ نیمه شعبان و دحک اجرای تک نوازی ویولن به زیبایی تمام صورت گرفت ، نمایش طنز در خصوص تولید ملی و اجرای کم نظیر گروه موسیقی همنوایان از دیگر برنامه های این مراسم بود .
در پایان مراسم از دانشجویان نمونه مرحله ی دانشگاهی و دانشجویان منتخب تئاتر اولین جشنواره قرآن و عترت و دانشجویان منتخب رشته های ورزشی در مسابقات پارک و مسابقات داژبال کشوری و همچنین دانشجویان منتخب دانشکده پرستاری مامایی تقدیر به عمل آمد .

۵ خرداد ۱۳۹۵ ۱۴:۴۴