برگزاری جلسه بازرسین ویژه طرح انطباق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

جلسه بازرسین ویژه طرح انطباق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز چهارشنبه مورخ 95/4/2 با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید در سالن شهدای دانشجو معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار گردید .
این جلسه که به همت دبیرخانه کمیته انطباق و با حضور دکتر علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی و دبیر کمیته برگزار شد: که دکتر علی بخشی به توضیح وظایف یک بازرس و شیوه بازرسی و اهداف طرح انطباق برابر آیین نامه و قوانین موجود پرداختند و بر بازرسی مستمر و تهیه گزارش ماهانه از معاونت های تحت بازرسی و ارسال آن به دبیرخانه کمیته انطباق دانشگاه تاکید نمودند . ایشان همچنین بر حفظ ارزش ها ،حرمت ،کرامت بیمار و انسانی کارکنان در بازرسی ها و دقت و توجه به موازین شرع مقدس و تعامل اخلاق محور در همکاری و برخورد با مسئولین سازمانی و همکاران ایشان را سرلوحه یک بازرسی خوب دانستند . در پایان این جلسه حاضرین به طرح سئوالات و اظهار نظر پرداختند و دبیر کمیته انطباق به سئوالات مطرح شده پاسخ دادند . همچنین در این جلسه احکام بازرسین ویژه قانون انطباق به افراد معرفی شده تحویل گردید .

۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۹