اولین نشست عمومی طرح و بررسی معروفات و منکرات شایع اداری با حضور مدیران و روسای ادارات دانشگاه در سالن مجتمع بوستان

گزارش مفدا کرمانشاه‏، اولین نشست عمومی طرح و بررسی معروفات و منکرات شایع اداری باحضور درویشی پور، مسؤول هماهنگ‌کننده ستاد امر به معروف و نهی از منکر  استان کرمانشاه، دکتر رضا علی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه، دکتر توانایی، مدرس و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، و جمعی از مدیران و روسای ادارات دانشگاه چهارم شهریور ماه در مجتمع فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

بر اساس این گزارش دکتر رضاعلی بخشی معاون فرهنگی دانشجویی در ابتدای مراسم با تبریک  روز کارمند، بر جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دانشگاهی تاکید کرد و در خصوص کتاب هنر هدایت و مهارت بازدارندگی مطالبی ارائه کرد.
در ادامه نشست حجت الاسلام و المسلمین توانایی مباحثی را در خصوص جایگاه و اهمیت امر به معروف و نهی از منکر و مقایسه آن با سیستم های مشابه حقوقی جهان و فضیلت امر به معروف و نهی از منکر از دیدگاه قرآن کریم  را ارائه کرد.وی اظهار داشت: خداوند را باید بسیار شاکر بود که ما را در این مسیر قرار داد، نباید نسبت به یکدیگر بی‌تفاوت بود و در این زمینه دانتر می گوید ظلمانی‌ترین مقام در دوزخ از آن کسی است که بی طرف باشد.عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: شاخص‌های برجسته در مورد معروفات و منکرات اداری را باید شناخت و  به یکدیگر کمک کرد تا مشکلات به نحو احسن برطرف شود. دکتر توانایی سه مورد از معروفات مهم را ورزش ، تحرک و استفاده بهینه از شبکه‌های مجازی عنوان کرد و بر ضرورت توجه به این سه عامل مهم تاکید کرد.وی تاثیر منفی شبکه‌های مجازی بر روی جوانان و نوجوان را یکی از مخاطرات پیش رو برشمرد و گفت: از طریق فرهنگ‌سازی در حوزه امر به معروف و نهی‌از منکر می‌توان یک فرهنگ‌سازی مثبت متناسب با اعتقاد دینی اسلامی ایجاد و بر این مشکلات غلبه کرد و آنها را از بین برد.
گفتنی است: در ادامه این نشست جلسه پرسش و پاسخ  به مباحث امر و به معرف و نهی از منکر انجام شد.

امر به معروف 1امر به معروف 2امر به معروف 3