اجرای پروژه کشوری پایش سلامت روان دانشجویان سراسر کشور توسط واحد رایانه حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی کرمانشاه

به گزارش مفدا کرمانشاه ، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: پروژه پایش سلامت روان دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه راه‌اندازی شد.
بر اساس این گزارش، مهندس جوادیان مسؤول واحد رایانه و مدیر پروژه طرح پایش سلامت روان در این خصوص گفت: این پروژه برای پایش سلامت روان بیش از ۱۸۰ هزار دانشجو  در سراسر کشور طراحی شد که در قالب دو فاز راه اندازی شده است .
وی افزود: در فاز اول طرح ۲۳۰۰۰ هزارنفر از دانشجویان مورد پایش قرار می‌گیرند که پس از حصول نتایج قابل قبول پیش‌بینی می‌شود از ابتدای سال تحصیلی جدید برای کلیه دانشجویان پزشکی اجرایی شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه  علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامت روان دانشجویان و به پایان رسیدن این پروژه می‌توان گام مهمی در راستای ارتقای سطح سلامت روان دانشجویان برداشت.