ثبت نام وام تحصیلی و وام مسکن ( نیمسال اول تحصیلی ) در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با توجه به ابلاغ اعتبار  وام تحصیلی و وام مسکن از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ بیست و چهارم مهرماه  لغایت سی ام  مهرماه سالجاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (قسمت دانشجویان درخواست وام دانشجویی) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

تذکرات:

در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد.

1-با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام ، در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود.

2-زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهدشد.

3-وام تحصیلی به دانشجویان جدیدالورود به مدت یک نیم سال تعلق نمی گیرد.

4-با توجه به مصوبه هیات امنا صندوق رفاه دانشجویان به وام های تحصیلی کارمزد ( به میزان 4 درصد) تعلق گرفته است و کارمزد به مبلغ بدهی دریافت کنندگان تسهیلات اضافه خواهد شد .

5-ارائه اجاره نامه رسمی برای وام مسکن الزامی است .