آغاز ثبت نام وام ضروری و ودیعه مسکن متاهلی (دانشجویی) در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با توجه به ابلاغ اعتبار وام ضروری و  ودیعه مسکن متاهلی   از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ95/8/1 لغایت 95/8/7و سال جاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (قسمت دانشجویان درخواست وام دانشجویی)تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

تذکرات:

1-در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد.

2-با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام ، در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود.

3-زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهدشد.

4-وام ضروری به دانشجویانی تعلق می گیرد که یک سال از تحصیل آن ها گذشته باشد.

5-وام ودیعه مسکن صرفا به دانشجویان متاهل ودر صورت ارایه اجاره نامه رسمی وکد رهگیری تعلق می گیرد.

6-دانشجویان بایستی پس از ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده وپس از تایید(مهروامضا) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید