برگزاری کارگاه روابط موثر بین فردی با سخنرانی حاج آقا مستشاری مدرس حوزه و دانشگاه توسط مدیریت فرهنگی دانشگاه

برگزاری کارگاه روابط موثر بین فردی با سخنرانی حاج آقا مستشاری مدرس حوزه و دانشگاه  توسط مدیریت  فرهنگی دانشگاه

کارگاه روابط موثر بین فردی با سخنرانی حاج آقا مستشاری مدرس حوزه و دانشگاه در روز سه شنبه سیزدهم مهرماه سالجاری در سالن اجتماعات نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری در دانشکده داروسازی ، با حضور پر شور همه ی دبیران کانونها و تشکل های دانشجویی ، رابطین خوابگاهها  و دانشکده ها و فعالین فرهنگی تشکیل گردید .
در این کارگاه حاج آقا مستشاری در خصوص اولویت داشتن درس ، تعیین چهارچوب رفتاری  بین دانشجویان  مطالبی را بیان داشتند  و  در ادامه کارگاه نیز اقامه نماز ، صرف شام و شرکت در مراسم عزاداری امام حسین (ع)  از دیگر برنامه های اجراء شده  بود . .

محرم3-کرمانشاه1