دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یکی از دستگاههای برتر استان در زمینه امر به معروف و نهی از منکر شناخته شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی ، در روز چهارشنبه مورخ چهاردهم مهرماه سالجاری ، نشست مدیران دستگاههای اجرایی و اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات ، مراکز  آموزشی و فرهنگی و  کارخانجات تولیدی و صنعتی با حضور اعضای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه و کلیه مراکز تابعه و سازمان های دولتی برگزار شد.در این نشست دانشگاه علوم پزشکی به عنوان یکی از دستگاههای برتر انتخاب و از معاونت فرهنگی دانشجویی جناب آقای دکتر رضا علی بخشی و در حوزه کارشناسان امر به معروف و نهی از منکر از آقای مرتضی میری تقدیر به عمل آمد .
درضمن آقای بهمن الماسی  به عنوان مدیر مراکز آموزشی و فرهنگی استان انتخاب  شدند.