اولین کارگاه آموزشی ویژه گروه همتایاران سلامت روان در روز پنج شنبه 15 مهرماه سالجاری در محل سالن شهدای دانشجو برگزار گردید .

اولین کارگاه آموزشی ویژه  گروه همتایاران سلامت روان در روز پنج شنبه 15 مهرماه سالجاری در محل سالن شهدای دانشجو برگزار گردید .

در پی ابلاغ آیین نامه همتایاران سلامت روان در فروردین ماه سالجاری و تشکیل گروه همتایاران سلامت روان توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان در خردادماه 95 ، اولین کارگاه آموزشی ویژه گروه مذکور در روز پنج شنبه 15 مهرماه سالجاری در محل سالن شهدای دانشجو برگزار گردید .
 در این کارگاه یکروزه 31 نفر از دانشجویان داوطلب عضویت در گروه همتایاران سلامت روان حضور داشتند . پس از تلاوت قرآن کریم  و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران ، آقای دکتر رضا علی بخشی معاون محترم فرهنگی دانشجویی ضمن بیان خیر مقدم به حضار، پیرامون فلسفه عاشورا  مطالبی را بیان داشتند .
ایشان با تاکید بر لزوم ایجاد رابطه حسنه بین دانشجویان و حفظ رازداری دانشجویان گروه همتایاران سلامت روان را به تلاش برای ارتقاء سطح سلامت روان دیگر دانشجویان و کمک به شناسایی دانشجویان آسیب پذیر تشویق کردند . و ابلاغ همتایاری را به دانشجویان اهداء نمودند . سپس سرکار خانم  عباسپور رئیس اداره مشاوره دانشگاه به بیان آیین نامه همتایاران سلامت روان و شرح وظایف دانشجویان پرداختند . سپس سرکار خانم رفیعی کارشناس ارشد روان شناسی بالینی چگونگی شناسایی و تشخیص اختلالات شایع در دانشجویان  را آموزش دادند . پس از پذیرایی بحث دوم کارگاه با محورهای ماهیت همتایاری ،آشنایی با مهارت های پایه در مشاوره و چگونگی مداخله در بحران های دوران دانشجویی توسط خانم عباسپور دانشجوی دکترای روان شناسی ارائه شد . در پایان این جلسه یک روزه پس از انجام رای گیری توسط دانشجویان حاضر از بین 8 دانشجوی کاندید شده آقایان ارسلان عبدی ، احسان حیدری،خانم شیما عباسی به عنوان مسئولین  گروه همتایار انتخاب شدند .

همتایان53
 همتایان52