فاز دوم پروژه پایش سلامت روان دانشجویان سراسر کشور به همت واحد رایانه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز گردید .

مهندس جوادیان مسئول پروژه مذکور در این رابطه گفت: این پروژه در دو فاز اول و دوم صورت گرفته که گام اول برای بیش از 23 هزار دانشجو و گام دوم برای بیش از 180 هزار نفر از دانشجویان علوم پزشکی در سراسر کشور در حال راه اندازی می باشد که در مراحل پایانی به سر می برد . خوشبختانه با سرعت خوبی نیز در حال پیشرفت است و پیش بینی می شود زودتر از موعد مقرر پروژه به پایان برسد .
وی افزود :در اجرای این پروژه کلیه امور اعم از داده کاوی ، طراحی ،اجرا،تست و پیاده سازی ،پشتیبانی و ... توسط پرسنل واحد رایانه این معاونت ، با همکاری و پشتیبانی همه جانبه معاونت فرهنگی دانشجویی صورت گرفته است