تور آموزشی یک روز مهارت زندگی دانشجویان جدیدالورود رشته داروسازی در دانشگاه کرمانشاه برگزار شد

تور یک روزه آموزش مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته داروسازی در روز یکشنبه دوم آبانماه سالجاری از ساعت 8 الی 14:30 در مجتمع بوستان برگزار گردید که 70 نفر از دانشجویان شرکت کرده بودند .
در این برنامه جناب آقای دکتر علی بخشی ، معاون محترم فرهنگی دانشجویی و جناب آقای دکتر مجرب رئیس دانشکده داروسازی در جمع دانشجویان حضور یافتند و ضمن خوشامد گویی به دانشجویان به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و آرزوی موفقیت تحصیلی بر پرورش فضائل انسانی و اخلاقی تاکید نمودند و به ضرورت یادگیری مهارت های زندگی در دوران دانشجویی و استفاده از خدمات روانشناختی و مشاوره اشاره کردند .
برنامه های صبح این دوره آموزش کلیات مهارت های زندگی و ضرورت یادگیری این مهارت ها و مهارت ارتباط موثر توسط سرکار خانم دکتر عباسپور ، رئیس محترم اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه عنوان شد . سپس جناب آقای دکتر گل محمدیان عضو محترم هیئت علمی دانشگاه رازی و سرکار خانم دکتر حسینی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه آزاد به آموزش مهارت های قاطعیت جراتمندی و مدیریت استرس زمان پرداختند .
برنامه های بعدازظهر این تور یک روزه به آسیب شناسی مصرف مواد روانگردان و اعتیاد های نوپدید و آسیب شناسی فضای مجازی اختصاص یافت . جناب آقای دکتر بیگلری معاون مدیر کل پیشگیری و مبارزه با بیماری ها ، مواد روانگردان رایج و مضرات و پیامدهای مصرف آن را ذکر نمودند . همچنین جناب آقای افکاری از کارشناسان پلیس فتا به آسیب شناسی فضای مجازی و ضرورت احتیاط های لازم در محیط ها مجازی پرداختند

تور2
تور6