نشست رابطین فرهنگی مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آبانماه 95

نشست رابطین فرهنگی مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی در روز چهارشنبه مورخ 12 آبانماه سالجاری با حضور بیش از 50 نفر از رابطین در سالن اجتماعات بوستان برگزار گردید .
در ابتدای نشست مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حاج آقا افشار ، ضمن خیر مقدم به حاضرین ، مطالبی را در خصوص هنر بیان داشتند و هدف از جشنواره فرهنگی هنری را اعتلای فرهنگی در راستای اعتقادات و ملیت دانست و ایشان تاکید نمودند که در جشنواره می توان برترین ها را مشخص کرد .
در ادامه  بهمن الماسی ، مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه ضمن تشکر از حضور فعال رابطین مراکز تابعه دانشگاه در فعالیت های فرهنگی اجتماعی و دینی ، در خصوص جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان و جشنواره فرهنگی هنری دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به جزئیات مندرج در کتابچه راهنمای جشنواره پرداخت و هدف از نشست را تعامل و ارتباط نزدیک بین مدیریت فرهنگی و پرسنل و شرکت به موقع در جشنواره ها دانست .