اجرای تئاتر کرب و بلا توسط دانشجویان انجمن هنری نوا و نما

به مدت سه شب متوالی از 15 لغایت 17 آبانماه سالجاری در تالار انتظار در حال اجرا می باشد
ز روز شنبه مورخ پانزدهم آبانماه لغایت هیفدهم آبانماه سالجاری بمدت سه شب از ساعت 20 تئاتر کرب و بلا توسط انجمن هنری نوا و نما در سالن انتظار شهر کرمانشاه در حال اجرا می باشد .
در روز اول اکران تعداد 100 نفر از دانشجویان خوابگاهی و بومی و نماینده محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در جمع دانشجویان حضور یافتند و به تماشای تئاتر کرب و بلا که با توجه به ماه محرم و صفر و  اربعین حسینی در راستای اعتلای فرهنگ عاشورا توسط انجمن نوا و نما یکی از انجمن های فعال معاونت فرهنگی دانشجویی نشستند.
در این مراسم به منظور زنده نگه داشتن یاد شهیدان مدافع حرم و یادآوری جمله معروف کل یوم عاشورا و کل عرض کربلا به شهدای مدافع حرم تقدیم شد .