درخشش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشگاه های علوم پزشکی کشور

دبیرخانه ی دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری دانشگاه های علوم پزشکی کشور دبیرخانه برتر شد.
جمعه 21 آبان ماه همزمان با نشست مسئولین و سفیران دبیرخانه های دانشگاهی هشتمین جشنواره فرهنگی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در تهران برگزارشد، از دبیرخانه های برتر هفتمین جشنواره فرهنگی هنری دانشگاه های علوم پزشکی کشور تقدیر بعمل آمد.این انتخاب از بین 64 دبیرخانه دانشگاهی صورت گرفت که دبیرخانه ی دانشگاهی علوم پزشکی کرمانشاه نیز یکی از 9 دبیر خانه برتر  سطح کشور شد.

در این مراسم دکتر فراهانی معاون فرهنگی دانشجویی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آقای بهمن الماسی مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و خانم سارا نجفی کارشناس مسئول دبیرخانه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در هفتمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور با اهدای لوح سپاس از زحمات و پیگیریهای آنان تقدیر بعمل آوردند.