برگزاری کارگاه مهارت خودتنظیمی و مهارت های مطالعه و یادگیری در دانشکده بهداشت

یکی از اهداف مهم دانشجویان در دانشگاه رسیدن به موفقیت تحصیلی است. به همین دلیل مسئله موفقیت یا شکست تحصیلی دانشجویان از مسائل مورد توجه مسئولان دانشگاه است . پیشرفت تحصیلی دانشجویان در دانشگاه، وابسته به عوامل  مختلفی است، که از آن جمله می‌توان به عوامل فردی، اجتماعی، تحصیلی، آموزشی و روان‌شناختی اشاره کرد. از طرفی اموزش مهارتهای موفقیت تحصیلی در دانشگاه نقش بسزایی در پیشرفت تحصیلی دانشجویان دارد. در همین راستا مورخ 13/9/95 در دانشکده بهداشت دو کارگاه اموزشی مهارت های خودتنظیمی و نقش آن در موفقیت تحصیلی و مهارتهای مطالعه و یادگیری با مدرسی سرکار خانم قره تپه دانشجوی دکترای روانشناسی تربیتی و سرکار خانم احمدی کارشناس ارشد مشاوره خانواده در سالن امفی تئاتر دانشکده با حضور 34 نفر از دانـــشجویان جدید الورود رشته بهداشت محیط و حرفه ایی برگزار گردید.

مشاور 61