برگزاری دومین دوره مسابقات دانشجویی آموزه‌های برتر ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی و تقدیر از برگزیدگان

اطمه فتحی، مسئول مرکز قرآن و عترت معاونت دانشجویی اعلام نمود : با اشاره به برگزاری دومین دوره مسابقات دانشجویی آموزه‌های برتر ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، گفت: روز گذشته از نفرات برتر مسابقات آموزه‌های برتر با همکاری مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تجلیل شد.
وی افزود: این دور از مسابقات توسط دانشکده پرستاری و مامایی برگزار و ویژه تمامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود.
فتحی اظهار کرد: این دوره از مسابقات مختص آموزه‌های اسفند ۹۴، فروردین، اردیبهشت و خرداد ۹۵ بود.
مسئول مرکز قرآن و عترت معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: برگزاری این دور از مسابقات با همکاری مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  انجام گرفت.
وی در پایان گفت: در این مسابقات ۵ نفر از دانشجویان که امتیاز کامل را کسب کرده بودند تجلیل شدند.
یادآور می‌شود، برگزیدگان این دور از مسابقات آموزه‌های برتر در کرمانشاه پرستو لقایی(رشته پرستاری)، محمد حق‌گویی(رشته پرستاری)، طاهره السادات حسینی(رشته بهداشت عمومی)، فاطمه الهی(رشته مامایی) و نسترن عزیزی(رشته مامایی) بودند.