تور مهارت های زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود، دانشکده پرستاری مامایی برگزار گردید

تور مهارت های زندگی ویژه دانشجویان دانشکده پرستاری مامایی در روز دوشنبه 29 آذرماه سالجاری از ساعت 8 صبح الی 17:30 در مجتمع بوستان برگزار گردید . در این دوره آموزش 78 نفر از دانشجویان رشته های پرستاری ، مامایی شرکت نمودند . آقای خوشای معاون آموزشی دانشکده پرستاری ،مامایی در این جمع حضور یافتند و بر یادگیری مهارت های زندگی در گذراندن موفق تر دوران دانشجویی تاکید کردند . در این برنامه یک روزه ، خانم عباسپور رئیس اداره مشاوره مهارت ارتباط موثر را آموزش دادند و آقای عباسی ، مهارت جراتمندی و قاطعیت را به دانشجويان آموزش دادند و خانم سعیدی نیز مدیریت استرس و زمان را به دانشجویان این گروه آموزش دادند .
از برنامه های بعدازظهر این تور دو روزه به آسیب شناسی مصرف مواد روانگردان و اعتیادهای نوپدید و آسیب شناسی فضای مجازی اختصاص یاقت . آقای دکتر رحیمی مواد روانگردان رایج ، عوارض و پیامد مصرف و باورهای اشتباه درباره مواد و الکل را بیان نمودند . آقای افکاری از کارشناسان پلیس فتا نیز به آسیب شناسی فضای مجازی و ضرورت احتیاطهای لازم در فضای مجازی پرداختند ، کارگاه با اجرای پس آزمون و نظر سنجی پایان رسید .