ثبت نام مردم هرسین استان کرمانشاه در بانک سلول‌های بنیادین

دانشجویان عضو "کانون سلامت" دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، باحضور در بیمارستان هرسین، اقدام به نمونه گیری از کادر درمانی بیمارستان و مردم این شهر جهت ثبت نام در بانک سلول‌های بنیادین کردند.

به گزارش مفدا کرمانشاه، در ادامه فعالیت‌های گسترده گروه سلول‌های بنیادین "کانون سلامت" دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، جهت فرهنگ‌سازی و ثبت نام عموم مردم در بانک سلول‌های بنیادین، این دانشجویان ازساعت ۹ صبح باحضور در بیمارستان هرسین، اقدام به نمونه گیری از کادر درمانی بیمارستان و مردم کردند.

این فعالیت موجب آشنایی مردم با این طرح ملی شد و در نتیجه مردم شریف شهرستان هرسین به این طرح پیوستند.

گفتنی است "کانون سلامت" دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از فعال‌ترین کانون‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه است.

۱۲ دی ۱۳۹۵ ۱۳:۰۸