برگزاری اردوی زیارتی فرهنگی مشهد مقدس

تعداد 100 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در قالب دو اردو گروه خواهران و برادران به مشهد مقدس اعزام شدند.

بهمن الماسی مدیر فرهنگی و فوق برنامه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه دانشجویان دانشگاه در قالب دو اردوی جداگانه که برای خواهران و برادران برگزار شد، عازم مشهد شدند، گفت: این اردو ها با هدف آشنایی دانشجویان با اماکن مذهبی و تاریخی برگزار شد.
الماسی با بیان اینکه دختران دانشجو در تاریخ ٨ شهریور تا ١٢ شهریور در این اردو بوده اند، تصریح کرد: اردوی پسران نیز در روز های یازدهم تا شانزدهم شهریور ماه برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه متقاضیان برای این اردوها بسیار زیاد است، افزود: در مجموع ١٠٠ نفر از دانشجویان علوم پزشکی در این اردو ها شرکت کردند.

مدیر فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه اظهار کرد: بازدید از موزه حرم، باغ نادری، توس، سرزمین موج های آبی از برنامه های دیگر این اردو ها بود.
گفتنی است در این اردو بسته های فرهنگی از جمله کتاب و بروشور بین دانشجویان توزیع شد و همچنین مسابقات فرهنگی نیز برگزار شد و به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.