در راستای پیگیری مشکلات دانشجویان:

جلسه شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با مجموعه مدیریت دانشجویی تشکیل شد

به منظور ارائه مشکلات و پیگیری مطالبات اعضای شورای صنفی دانشجویان با مجموعه مدیریت دانشجویی دیدار و گفتگو کردند.

جلسه اعضای شورای صنفی با مدیریت دانشجویی و مسئولین مربوطه جهت همفکری و ارائه مشکلات در سلف مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تشکیل شد.

سعید کریمی خو مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ابتدا با بیان اینکه همفکری و همکاری سازنده دانشجویان با مسئولین مربوطه بسیاری از مشکلات را حل می کند، گفت: خوشبختانه دانشجویان فهیم دانشگاه تاکنون با مجموعه مدیریت دانشجویی همکاری خوبی داشته اند.
وی به شرایط اقتصادی جامعه اشاره کرد و افزود: با وجود مشکلات اقتصادی خوشبختانه دانشگاه توانسته است وظایف خود را در امور صنفی و رفاهی دانشجویان به خوبی انجام دهد.
کریمی خو همچنین از دانشجویان و اعضای شورای صنفی خواست که مشکلات و کاستی ها را با مسئولین مربوطه در میان بگذارند.
در ادامه این جلسه ناظرین دانشجویی مشکلاتی را مطرح کردند که به مواردی می توان اشاره کرد:

مشکلات گرم کن سلف ها و همچنین منظم کردن تایم شروع توزیع غذا در سلف ها

مشکلات کمبود تعداد غذا های توزیع شده
مشکلات طبخ بعضی از غذا ها و لزوم ایجاد یک فرمول طبخ ثابت و درست

مشکل اتوماسیون بعضی از سلف ها

برنامه ریزی برای جلوگیری از اسرف نان و تهیه سطل های اضافه پسماند نان

همچنین محمد محمدی دبیر شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کرمانشاه در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مفدا از پیگیری های شبانه روزی اعضای شورای صنفی جهت رفاه بیشتر دانشجویان خبر داد و افزود: تمامی دانشجویان می توانند مشکلات را به شورا های صنفی مربوط به خود منتقل کنند تا ما نیز آنها را پیگیری کنیم.
وی همچنین افزود: شورای صنفی در بسیاری از امور ورود کرده و مطالبات دانشجویان را به مسئولین منتقل می کند که تعدادی از این موارد در حال پیگیری به شرح زیر است:

نیاز  و لزوم برنامه ریزی مناسب در حوزه کارپردازی و همچنین انبار داری برای ارائه پیشگیری از اتفاقاتی چون کاهش کمیت صبحانه و یا ارائه کنار غذای برخلاف برنامه غذایی

لزوم پیگیری و برنامه ریزی برای جلوگیری از کمبود پرس های دانشجویان در بعضی از خوابگاه های توزیع غذا

پیگیری مسئله کاهش قیمت نیم پرس غذای دانشجویان و مطالبه با وزارت، چرا که با این تدبیر می توان از خیلی از اصراف ها جلوگیری کرد و همچنین از لحاظ اقتصادی کمک خوبی برای دانشجویان خواهد بود.

پیگیری وسایل و لزوم خرید وسایل مورد نیاز سلف ها تا زمان مقرر شده در صورتجلسه

تاکید مجدد به ناظرین برای جلوگیری از حضور دانشجویان در سلف مرکزی با روپوش بیمارستانی با توجه به مشکلات خطر افرین این پوشش آلوده.