محمد حق گویی به عنوان دبیر شورای هماهنگی کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انتخاب شد

با رای دبیران کانون های فرهنگی، هنری و مذهبی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، آقای محمد حق گویی به عنوان دبیر شورای هماهنگی کانون ها انتخاب شد

ظهر روز یکشنبه 15 مهرماه انتخابات دبیر شورای هماهنگی کانون های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور دبیران کانون ها در سالن شهدای دانشجو معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.

دو کاندیدا این انتخابات آقایان محمد حق گویی و امیر حسین تندرو با ارائه برنامه و اهداف به دفاع از خود پرداختند.
پس از ارائه برنامه ها توسط دو کاندیدا رای گیری صورت گرفت که آقای محمد حق گویی با کسب 12 رای عنوان دبیر شورای هماهنگی کانون ها را به مدت یک سال به خود اختصاص داد.