جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می شود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری بیست و چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.

به گزارش مفدا کرمانشاه ، دکتر محمد رضا غلامی با اعلام این خبر ، افزود : محورهای این جشنواره مقاله نویسی ، بررسی و نقد ، تألیف و تلخیص کتاب است و از جمله امتیازات آن برای اساتید دانشگاه شامل ۱/۵ تا ۵ امتیاز فرهنگی و سفرهای زیارتی است.

وی یادآور شد: کارکنان و دانشجویان برگزیده در این جشنواره نیز از امتیازات متعدد نقدی و غیر نقدی بهره مند خواهند شد.

دکتر غلامی در ادامه مهلت ثبت نام در این جشنواره را تا ۱۵ بهمن ماه سال جاری و مهلت ارسال آثار را تا ۱۵ خرداد سال ۹۸ اعلام کرد و اظهار داشت: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به آدرس  http://quran.behdasht.gov.ir مراجعه کنند .

وی در پایان خاطر نشان کرد: کلیه علاقه مندان به شرکت در این جشنواره می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز قرآن و عترت مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۸۳۶۷۳۹۵-۰۸۳ تماس حاصل نمایند.