کارگاه مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان جدیدالورود سال تحصیلی 90-89

اولین دوره از سلسله کارگاههای مهارتهای زندگی باتاکید بر پیشگیری از آسیب های فردی ، اجتماعی جهت دانشجویان ورودی جدید رشته پزشکی به تعداد 97 نفر در تاریخ 18/7/89 از ساعت 8 صبح الی 16 عصر در محل مجتمع فرهنگی بوستان کلید خورد .

کارگاه مذکور با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید . در ابتدا  خانم پرستو عباسپور  رئیس  اداره مشاوره دانشجویان به بیان اهداف و ضرورت کارگاه پرداخت . پس از اجرای سئوالات پیش آزمون ( pretest) دکتر عمران داوری نژاد ( متخصص اعصاب روان ) به ذکر مطالب تئوریک و علمی در خصوص مهارت برقراری ارتباط موثر پرداختند ، سپس دانشجویان جهت انجام کار علمی به 4 گروه تقسیم شدند ، این بحث با ارائه کارگروهی توسط دانشجویان به پایان رسید . ( بربحث دوم خانم سعیدی کارشناس ارشد روان شناسی به بحث مهارت مقابله بااسترس و مدیریت زمان پرداختند ، پس از انجام کار عملی ، نماینده گروهها نتایج را ارائه دادند . در بحث آخر مهارت جرأت مندی ، قاطعیت و توانایی نه گفتن توسط آقای عباسی کارشناس اداره مشاوره ارائه شد . این بحث با انجام ( RUieplaying ) ایفای نقش توسط دانشجویان به منظور آموزش تکنیکی قاطعیت به پایان رسید . کارگاه در ساعت 16 با انجام پس آزمون ( Pottest) و نظر سنجی به اتمام رسید . لازم بذکراست در پایان هر کدام از مباحث و انجام کار گروهی به گروه برتر و دانشجویان فعال جوایز اهداء شد .