نشست صیمانه دانشجویان جدیدالورود

دانشجویان جدید الورود در تاریخ 20 /7/89 در نشستی صمیمانه درکنار آثار تاریخی طاقبستان شبی شاد و پر خاطره را گذراندند .
این مراسم که با حضور رئیس  دانشگاه ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، معاونت دانشجویی فرهنگی و دانشجویان جدیدالورود همراه بود در ساعت 18 عصر با اقامه نماز مغرب و عشاء را غاز گردید و بعد از اقامه نماز دانشجویان به صرف شام در محیطی صیمیمی و دوستانه دعوت شدند . بعد از صرف شام ، دکتر صمد نوری زاد ریاست دانشگاه ورود دانشجویان را خیر مقدم گفت: و سپس حجت الالسلام و المسلمین فرهاد زاده مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظمم رهبری ضمن خیر مقدم به ایراد سخنرانی و بحثی صمیمانه با دانشجویان پرداخت ، در این مراسم به دانشجویان برتر علمی ، ورزشی و رابطین و فعالان فرهنگی هدایای با لوح یاد بود و سپاس تقدیم گردید و در پایان هم گروه نمایشی طنز با اجرای برنامه های شاد و مفرح موجب انبساط خاطر حاضرین در جمع گردید .