برگزاری نشست آموزشی با عنوان هوش معنوی ویژه رابطین دفتر امور بانوان به مناسبت هفته سلامت زنان

کارگاه آموزشی هوش معنوی با حضور 25 نفر از رابطین دفتر امور بانوان توسط اداره مشاوره معاونت دانشجویی فرهنگی در سالن اجتماعات شهدای دانشجو ساختمان شماره 2 برگزار شد

پرستو عباسپور رئیس اداره مشاوره ضمن تایید این خبر گفت : هوش نمادی از قابلیت و توانایی ما در برخورد با مسائل زندگی است . علاوه بر هوش فکری و هوش اجتماعی (توانایی کنترل هیجانات ) هوش معنوی (توانایی معنا دهی مثبت به ارزش ها و فعالیت های فردی) می تواند نقش بسیار مهمی در سلامت روانی افراد داشته باشد . با توجه به جدید بودن موضوع و نقش مهم آن در ارتقاء سلامت روانی افراد این موضوع جهت رابطین انتخاب و توسط خانم مژگان سعیدی کارشناس ارشد روان شناسی بالینی آموزش داده شد.