جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته پزشکی برگزارشد

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته پزشکی ورودی 80 در روز شنبه مورخه 7/10/87 در محل سالن اجتماعات زنده یاد مهندس نوروزنژاد واقع در بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد .

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته پزشکی

در این مراسم پس از پخش سرود ملی
جمهوری اسلامی ایران و تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم ابتدا آقای دکتر مدنی ریاست دانشکده پزشکی به ایراد سخنرانی پرداختند . ایشان ضمن عرض تبریک به دانشجویان فارغ التحصیل از آنها خواستند که به آرمان های اخلاقی که هدف ابتدایی ایشان از انتخاب رشته پزشکی بوده وفادار بمانند .
پس از آن حجت الاسلام والمسلمین فرهاد زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صحبت کردند . ایشان ابراز امیدواری کردند که دانشجویان ما از آموزه های دینی و روایات پزشکی و بهداشتی استفاده بیشتری به عمل آوردند .

پس از آن موسیقی سنتی توسط گروه تیمور زاده اجراء شد . در پایان مراسم سوگند و همچنین پذیرایی از مدعوین انجام شد .