بازدید معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، خانم دکتر ترکستانی (معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) در روز پنج شنبه 18 فروردین 90 از حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی بازدید نمودند.

بر اساس این گزارش، به همراه خانم دکتر ترکستانی، دکتر حداوند معاون اجرایی ایشان نیز حضور داشتند .
دکتر ترکستانی در ابتدا از اتاق
های حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی  بازدید نموده و ضمن دیدار با کارشناسان واحد های مختلف از نحوه فعالیت آنها آشنا شد. همچنین معاون دانشجویی فرهنگی در دیداری خصوصی با دانشجویان عضو کانونها و تشکل های دانشجویی  ملاقات کرد و دانشجویان مسائل و مطالبات خود را عنوان کردند.در این جلسه دانشجویان عضو بسیج دانشجویی ، کانون قرآن و عترت ، کانون هلال احمر ، رابطین فرهنگی و کانونهای دانشجویی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضور داشتند .

در بخش دیگری از این بازدید مسئولین واحدهای معاونت دانشجویی فرهنگی ، گزارشی از فعالیت های واحد های زیر مجموعه خود را ارائه دادند و خصوص مسائل ، مشکلات  و راه حلها با هم بحث و تبادل نظر کردند.