شبی با اهالی قبیله ایثار

جشن میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار در سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) برگزارشد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگیدر این مراسم که جمعی از دانشجویان رشته های مختلف از جمله پرستاری حضور داشتند دکتر خاتونی رییس دانشکده پرستاری ومامایی ضمن خیر مقدم به دانشجویان و تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب (س) ، پرستاران را منادیان سلامت جامعه خواند و یاد آور شد پرستاری یک شغل و حرفه و ابزار کسب در آمد  نیست بلکه یک عشق است و یک پرستار باید عاشق کارش باشد .

سخنران بعدی خانم راجی مدرس دانشگاه بود که در بیان شخصیت بارز حضرت زینب (س)  و اسوه صبر و استقامت در حادثه عظیم عاشورا صحبت کرد که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت .

پخش کلیپ ، اجرای موسیقی زنده ، نمایش طنز و پذیرایی از بخش های دیگر این جشن دانشجویی بود .

جشن روز پرستار

۲۱ فروردین ۱۳۹۰ ۰۹:۰۲