برپایی دعای توسل در خوابگاههای طالقانی و مفتح و ضیافت سفره نذری حضرت ابوالفضل (ع)

مراسم دعای توسل و سفره نذری حضرت ابوالفضل (ع) در خوابگاه مفتح و قرائت دعای توسل در خوابگاه طالقانی بمناسبت میلاد امام حسن عسگری (ع)

در روز سه شنبه مورخ 9/12/90 ، بمناسبت میلاد امام حســــــن عسگری (ع) دانشجویان خوابگاههای مفتح و طالقانی مراسم دعای توسل برگزار کردند . دانشجویان خوابگاه مفتح همراه با دعای توسل ضیافت سفره نذری حضرت ابوالفضل العباس (ع) را بر پا کردند . در این مراسم که تعداد 150 نفر از دانشجویان خوابگاه مفتــــــح و 25 نفر از دانشجویان خوابگاه طالقـــــــانی حضور داشتند . امام جماعت خوابگاه به ایراد سخنرانی در مورد فضائل این امام همام و همچنین اهمیت حضور در انتخابات پرداختند .

اداره امور فرهنگی و فوق برنامه