« سالن جلسات شهدای دانشجو فعال و پویا »

دومین جلسه رابطین فرهنگی با رویگردی نوین به سمت فعالیت های فرهنگی در مراکز تابعه دانشگاه تشکل گردید .

در این نشست رایزنی رابطین تدوین مفاد متعددی را در پی داشت و مقرر گردید در زمانبندی های مشخص مصوب های حاصله مورد اجرا قرار گیرد .

لازم به ذکر است سالن جلسات شهدای دانشجو که در تاریخ .................. اولین سرویس دهی را به هیئت رئیسه دانشگاه ارائه نمود . در همین تاریخ توسط دکتر نوری زاد ریاست محترم دانشگاه افتتاح و آماده بهره برداری قرار گرفت . این سالن دارای تجهیزات کامل میز کنفرانس  مجهز به از جمله سیستم صوتی جهت استفاده کلیه شرکت کنندگان میباشد و نیاز نشست هایی با استعداد 3 نفر را کاملاٌ پاسخگوست .