ساحل دریای خزر , بازهم میزبان دانشجویان

اولین اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان به استعداد 35 نفر در روز چهارشنبه مورخ 18/5/88 راهی مازندران گردید و بعد از عبور از شهرساری , در مجتمع فرهنگی ورزشی صندوق رفاه دانشجویان در خزر آباد اسکان گزید .

دومین اردوی مورد نظر نیز بعد از بازگشت اردوی اول با تعداد 38 نفر دانشجوی دختر به مجتمع مذکور اعزام شد .

لازم به ذکر است که در هر دوره دانشجویان سه روز در مجتمع ساحلی یاد شده اقامت گزیدند و طی این روزها از نقاط دیدنی استان بازدید بعمل آوردند .

انجام مسابقات ورزشی , فرهنگی و اجرای برنامه های متنوع نیز از جمله زمینه هایی بود که دانشجویان از آنها برخوردار شدند .

در مسابقات ورزشی پسران در رشته های طناب کشی گروهی و انفرادی و همینطور مسابقه تیر اندازی و فوتسال تیم دانشجویی کرمانشاه موفق شد مقام اول را کسب و جوائزی دریافت نماید .

دانشجویان دختر نیز در مسابقات ورزشی و فرهنگی موفق شدند در رشته های طناب کشی , دژبال , تیر اندازی , شعر , خوشنویسی و کتابخوانی به کسب مقام اول نائل گردیدند .