قابل توجه دانشجویان جدید الورود

دانشجوی گرامی؛
قبولی شما در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را تبریک و خیر مقدم عرض می نماییم.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آماده خدمات رسانی در حیطه های گوناگون ورزشی، امور هنری و فرهنگی، خدمات مشاوره ای و امور رفاهی (اعم از تغذیه، خوابگاه و اعطای تسهیلات تحصیلی و مسکن) به شما دانشجویان گرانقدر می باشد.

در راستای سهولت کاربران و همچنین رفاه حال و حفظ سلامت دانشجویان در ایام شیوع ویروس کرونا، اطلاعات لازم و اخبار معاونت فرهنگی و دانشجویی در نشانی های ذیل در فضای مجازی قابل پیگیری است.

آدرس پایگاه های اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی:

🌐 https://vc-students.kums.ac.ir

🌐پایگاه اطلاع رسانی مفدا کرمانشاه

تلگرام و صفحه اینستاگرام معاونت فرهنگی و دانشجویی :

🌐 Instagram.com/Mefda_Kermanshah

🌐 t.me/Kermanshah_Mefda

جهت ورود به "میز خدمت" معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و کسب اطلاعات لازم در خصوص سند تعهد محضری، امکانات رفاهی (اعم از تغذیه و خوابگاه و اعطای تسهیلات تحصیلی و مسکن) و دیگر برنامه ها در حیطه های متنوع و گوناگون ورزشی، امور هنری و خدمات مشاوره ای و... روی لینک ذیل کلیک کنید.

🌐 میز خدمت معاونت فرهنگی و دانشجویی

آدرس معاونت فرهنگی و دانشجویی: کرمانشاه - بلوار شهید بهشتی - ساختمان شماره ۲ دانشگاه علوم پزشکی - رو به روی بیمارستان امام علی (ع) - طبقه همکف - معاونت فرهنگی و دانشجویی