ورزشکاران دانشجو پذیرش شدند

پـــذیرش بخش دانشجــویی اولین جشنواره دانشجویان و کارکنان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان انجام شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی ، فرهنگی به نقل از اداره تربیت بدنی دانشگاه ، ورزشکاران دانشگاه های : آزاد اسلامی – رازی –جامع علمی کاربردی – پیام نور-مرکز تربیت معلم شهید مطهری - مجتمع آموزش عالی غرب و علوم پزشکی مطابق برنامه اعلام شده از ساعت 8 الی 13 روز سه شنبه 21/7/88 پذیرش گردیدند .

شـایان ذکر است مسابقات دانشجویی جشنواره از تاریخ 25/7/88 با رشته آمادگی جسمانی برادران آغاز و اختتامیه جشنواره نیز با حضور ورزشکاران و تیم های برتـر بخش کارمندی و دانشجویی در تاریخ 17/8/88  در  سالن اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) برگزار خواهد شد .