کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی ویژه جهت دانشجویان جدیدالورود کلید خورد

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی ،اولین کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان رشته پزشکی جدیدالورود در روز پنجشنبه 30/7/88 در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی بوستان توسط اداره مشاوره ، حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید .

اولین کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان رشته پزشکی جدیدالورود در روز پنجشنبه 30/7/88 در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی بوستان توسط اداره مشاوره ، حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید . کارگاه با سخنان آقای دکتر سید حمید مدنی رئیس دانشکده پزشکی شروع شد .ایشان ضمن خیر مقدم برای دانشجویان بر لزوم آموزش مهارتهای اجتماعی در کنار آموزش های علمی اشاره کرد و داشتن مهارتهای زندگی را از شرط های اصلی موفقیت های افراد در تمامی عرصه های زندگی بخصوص زمینه شغلی عنوان کرد .

در ادامه خانم عباسپور  رئیس اداره مشاوره ضمن اشاره به این نکته که نقص در مهارتهای زندگی از عوامل زمینه ساز آسیب های فردی و اجتماعی بخصوص در دوران دانشجویی می باشد به اهمیت آموزشی این مهارتها پرداختند و آموزش سه مهارت برقراری ارتباط موثر ، جراتمندی و مدیریت استرس هدف اصلی این کارگاه بیان کرد.