جشن روز ملی دختران و میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) ، کریمه اهل بیت (علیهم السلام )

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) ، کریمه اهل بیت (علیهم السلام ) و روز ملی دختران جشنی در مورخه 28/7/88 از ساعت 20 الی 22 سالن اجتماعات مرکز آموزشی ، درمانی طالقانی برگزار گردید .

بمناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) ، کریمه اهل بیت (علیهم السلام ) و روز ملی دختران جشنی در مورخه 28/7/88 از ساعت 20 الی 22 سالن اجتماعات مرکز آموزشی ، درمانی طالقانی برگزار گردید . در این جمع صمیمانه که ویژه دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بر پا شد جمعی از قاریان ، سخنرانان ،مسئولین و اعضای گروههای تواشیح حضور داشتند و در این مراسم مسابقات حضوری برگزار گردید و به جمعی از دانشجویان هدایایی اهداء شد.