قابل توجه دانشجویان (روزانه ) متقاضی وام ضروری

جهت ثبت نام از مورخ 13 لغایت 20 اردیبهشت ماه 93 به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی مراجعه نماید

آغاز ثبت نام وام ضروری دانشجویان روزانه

با توجه به ابلاغ اعتبار وام ضروری 6 ماهه اول سال 93 از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع ، دانشجویان عزیز می توانند از    تاریخ 13 لغایت 20 اردیبهشت ماه سال جاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (قسمت خدمات الکترونیک درخواست اینترنتی وام دانشجویی)تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

تذکرات:

1-      در صورت عدم ثبت تقاضای اینترنتی در پورتال دانشجویی هیچ گونه اقدامی انجام نخواهد شد.

2-      با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام ، در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود.

3-      زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهد بود.

4-      با توجه به مصوبه هیات امنا صندوق رفاه دانشجویان به وام های تحصیلی و مسکن کارمزد(به میزان 4 درصد) تعلق گرفته است و کارمزد به مبلغ بدهی دریافت کنندگان تسهیلات اضافه خواهد شد.

اطلاع رسانی رفاه

جهت ورود به پروتال دانشجویی کلیک کنید