تشکیل دومین مجمع سالیانه انجمن علمی ، آموزشی ابن سینا

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی ، دانشجویی دومین مجمع سالیانه انجمن علمی آموزشی ابن سینا ، در روز جمعه 20/1/95 از ساعت 8 صبح لغایت 20 در سالن مطالعات آموزش پزشکی برگزار گردید.
در این مجمع که ریاست دانشگاه ، معاونین ، مسئول نهاد رهبری و اعضای فعال انجمن حضور داشتند در ابتدا گزارشی از عملکرد فعالیت این انجمن طی یک سال گذشته توسط دبیران بخش های مختلف انجمن ارائه گردید و همچنین برنامه های سال آینده نیز پیش بینی شد و ارائه گردید .
دکتر کریم ریاست دانشگاه در خصوص فعالیت ، عملکرد و برنامه های آینده این انجمن سخنانی بیان داشتند و رضایت خود را در مورد عملکرد انجمن اعلام نمودند .
پس از پذیرایی و صرف نهار سلسله کارگاههای آموزشی این مجمع با حضور اعضاء و دانشجویان شروع شد که بسیار کارآمد و آموزنده بود ، در پایان مراسم انتخابات توسط اعضاء صورت گرفت و دبیران مختلف هر بخش برای سال آینده انتخاب شدند . شایان ذکر است انجمن ابن سینا یکی از فعال ترین انجمن های دانشجویی در دانشگاه می باشد .