آغاز ثبت نام وام ضروری و ودیعه مسکن متاهلی

با توجه به ابلاغ اعتبار وام ضروری ودیعه مسکن متاهلی از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع ، دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 28/1/95 لغایت 2/2/95 سالجاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ( قسمت خدمات الکترونیک - درخواست اینترنتی وام دانشجویی ) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند .

تذکرات:
1-در صورت عدم تقاضای اینترنتی هیچگونه اقدامی انجام نخواهد شد .
2-با توجه به اختصاص مبلغ مشخص وام ، در صورت افزایش تقاضای بیشتر از سقف اعتبار مذکور پرداخت وام بر اساس اولویت بندی معاونت دانشجویی خواهد بود .
3-زمان ثبت نام قابل تمدید نخواهد بود .
4-وام ضروری به دانشجویانی تعلق می گیرد که یکسال از تحصیل آنها گذشته باشد .
5- وام ودیعه مسکن صرفا به دانشجویان متاهل و در صورت ارایه اجاره نامه رسمی و کد رهگیری تعلق می گیرد .
6-دانشجویان بایستی پس از تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده و پس از تایید ( مهر و امضاء) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید .