برگزاری طرح ضیافت اندیشه دانشجویی

طرح ضیافت اندیشه دانشجویی از روز پنجشنبه 7/5/95 لغایت سه شنبه 12/5/95 در محل اردوگاه شهید باهنر واقع در خیابان سراب به مدت یک هفته برگزار می شود . این طرح که هر ساله به همت دفتر نهاد رهبری جهت دانشجویان به منظور تقویت بنیه مذهبی ، علمی ، آموزشی و عقیدتی آنان برگزار می شود دانشجویان با بهره گیری از حضور اساتید مجرب و صاحبنظر با بسیاری از مسائل بنیادی و مبانی اعتقادی و فرهنگی آشنا می گردند که در پایان این طرح آزمونی برگزار می شود و به دانشجویان گواهی پایان دوره اعطاء می گردد و به عنوان دو واحد درسی معارف اسلامی نیز محاسبه خواهد شد . در این دوره از طرح ضیافت دانشجویی بالغ بر 140 نفر از دانشجویان دانشگاه حضور یافتند ، تا در سایه علم و مذهب بسیاری از مسائل را در فضایی آرام و دوستانه و صمیمی بیاموزند از جمله برنامه های جنبی این طرح برگزاری مسابقات فرهنگی ، ورزشی ، جنگ شادی و برنامه های تفریحی و .... در حین طرح می باشد .

ضیافت 2