بازتاب گسترده آیین افتتاحیه در رسانه ها و سایت های خبری

سایت های خبری ایسنا ، ایرنا ، فارس نیوز و.... اخبار و تصاویر مربوط به المپیاد دانشجویی را منتشر کردند.

سایت خبری فارس نیوز به صحبت های دکتر نوری زاد در مراسم افتتاحیه اشاره کرد و نوشت: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کرمانشاه در آیین افتتاحییه این المپیاد که با حضور دانشجویان‌، روئسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و مقامات کشوری و استان برگزار شد، گفت: بر مبنای تاکیدات مقام معظم رهبری تحصیل، تهذیب و ورزش سه عنصر رسیدن انسان به کمال هستند.
خبر گزاری ایسنا وابسته به جهاد دانشگاهی نیز ضمن انتشار تصاویر زیبا از برگزاری این المپیاد پرشور  صحبت های سرپرست تیم اعزامی از دانشگاه زاهدان را به عنوان خبر خود اعلام کرد و نوشت :سرپرست تیم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: دانشجوی شهید شده در حادثه تروریستی زاهدان از امیدهای ما برای کسب مدال در رشته شنای پروانه بود.
خبر گزاری ایرنا به انتشار آلبوم تصاویر مربوط به المپیاد پرداخت .