سرپرست کاروان دانشگاه شهید بهشتی:

کاروان شهید بهشتی قطعا جزء سه تیم نخست این المپیاد خواهد بود
سرپرست کاروان دانشگاه شهید بهشتی، گفت: کاروان شهید بهشتی قطعا جزء سه تیم نخست این المپیاد ورزشی خواهد بود.
سعید سوخته زاری در حاشیه برگزاری نهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که در کرمانشاه در حال برگزاری است، اظهار داشت: تیم دانشگاه شهید بهشتی متشکل از 87 ورزشکار در قالب 10 تیم (تمام رشته ها به غیر از رشته ورزشی شنا) در این دوره از المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور حضور یافته است.
وی ادامه داد: کلیه تیم های ورزشی خود را برای این دوره از رقابت ها بسیار خوب بسته ایم و به جرات می توانم بگوییم که در کلیه رشته ها مدعی قهرمانی هستیم.
سرپرست کاروان دانشگاه شهید بهشتی، گفت: تیم های والیبال، تنیس روی میز، کشتی و فوتبال از شاخص ترین تیم های دانشگاه شهید بهشتی در این المپیاد دانشجویی است.
سوخته زاری با اشاره به سطح این دوره از المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، گفت: گرچه در نخستین روز از برگزاری این دوره از المپیاد هستیم اما شواهد نشان می دهد که شاهد مسابقات بسیار خوب و با سطحی بالا در استان کرمانشاه باشیم.