پایان رقابت های تکواندو قهرمانی دانشگاه شهید بهشتی

رقابت های تکواندو نهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی کشور با قهرمانی تیم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پایان یافت.

به گزارش خبرنگار خبرنامه المپیاد، در رقابت های تکواندو این دوره از المپیاد که در سالن ورزشی فجر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، تیم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی توانست با کسب یک مدال طلا، یک مدال نقره و 2 مدال برنز و جمعا با 29 امتیاز به مقام نخست دست یابد.
بر این اساس، تیم های دانشگاه علوم پزشکی کاشان با 25 امتیاز به مقام دوم و دانشگاه علوم پزشکی ایران با کسب 20 امتیاز به مقام سوم دست یافتند.
همچنین در این دوره از رقابت ها تیم های دانشگاه علوم پزشکی گیلان و دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به ترتیب چهارم و پنجم شدند.
بر اساس این گزارش، از سوی کمیته داوران این رقابت ها، تیم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان فنی ترین تیم نیز برگزیده شد.
گفتنی است تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که تنها یک ورزشکار در وزن ششم داشت موفق به کسب مدال طلای همان وزن شد . همچنین اردشیر سلیمی مربی تیم کرمانشاه نیز جزء برترین های این دوره بود