به مناسبت دهه امر به معروف و نهی از منکر؛

برگزاری کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر

به همت مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر در سالن شهید امیری دانشکده پزشکی با حضور اساتید هیئت علمی برگزار شد.

به مناسبت ایام ماه محرم الحرام و دهه امر به معروف و نهی از منکر، کارگاه آموزشی امر به معروف و نهی از منکر به همت مرکز قرآن و عترت و با حضور حجت الاسلام و المسلمین محبی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه، دکتر صیاد رییس دانشکده پزشکی و دیگر مسئولین در تاریخ ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۰ در سالن شهید امیری دانشکده پزشکی با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محبی، نماینده نهاد رهبری در دانشگاه سخنران این کارگاه بود که به منظور شرایط بیماری کرونا همزمان به صورت مجازی نیز در بستر ادوبی کانکت ویژه اساتید و دانشگاهیان برگزار شد.

وی در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله حسین (ع) بیان کرد: ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر از موضوعات مهم مذهبی، فرهنگی و احیاگر فرهنگ عاشوراست و تلاش در این جهت، حرکت در مسیر امام حسین (ع) و یارانش خواهد بود.

محبی افزود: با توجه به تأکیدات روایی و قرآنی، حاکمان اسلامی باید بر اجرای این موضوع مهم در جامعه توجه جدی داشته باشند و فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه وظیفه همگانی است و وظیفه شرعی همه ما هست که در اجرای هر چه بهتر و کامل تر این فریضه دینی سهیم باشیم.

وی تصریح کرد: هدف امام حسین(ع) از قیام عاشورا نیز عمل به امر به معروف و نهی از منکر بود و امر به معروف و نهی از منکری که این امام بزرگوار انجام داد، مرز این فریضه را برای ما مشخص می‌کند.

و در پایان کارگاه نماینده نهاد رهبری در دانشگاه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در وضعیت کنونی را به عنوان بزرگترین معروف خواند و گفت: عدم رعایت پروتکل‌ها در شرایط فعلی منکری است که به خطر انداختن سلامت جامعه را در پی خواهد داشت.

۲۴ اَمرداد ۱۴۰۰ ۱۴:۲۵