به مناسبت روز پزشک؛

معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز فرشتگان سفیدپوش جامعه را تبریک گفت

دکتر محمدرضا غلامی، معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به مناسبت زادروز پزشک حاذق ایرانی ابوعلی‌سینا و روز پزشک پیامی صادر نمود.

دکتر غلامی، معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، به مناسبت فرارسیدن روز پزشک پیامی صادر نمود. در متن این پیام آمده‌است:

بسمه تعالی

پزشکان با حضور خود در عرصه‌ی سلامت در تمام لحظات دشوار و حساس در طول تاریخ، چه در هشت سال دفاع مقدس و چه در حال حاضر در مقابله با بیماری کرونا، امید به سلامتی دوباره و زندگی در کنار عزیزانمان را به ما هدیه دادند؛ به همین دلیل در کشورمان به مناسبت قدردانی از طبیبان گرانقدر، یکم شهریور ماه، روز ولادت و بزرگداشت ابن سینا، پدر علم پزشکی را روز پزشک نامگذاری کرده‌اند.

اینجانب ضمن عرض تبریک به همه‌ی همکاران دلسوز جامعه‌ی پزشکی، برای آنان آرزوی تندرستی و توفیق روزافزون می‌نمایم و در این روز گرانقدر از تمام زحمات ایثارگرانه آنان در این مدت زمان طولانی مقابله با ویروس کرونا سپاسگزارم. امید است که با رعایت هرچه بیشتر و بهتر شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی، باری از دوش این فرشتگان سفیدپوش برداریم.

دکتر محمدرضا غلامی

معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه