در راستای تشخیص زود هنگام ویروس کرونا انجام شد؛

انجام مستمر رپید تست کرونا از پرسنل اداره تغذیه

به منظور اطمینان از سلامت پرسنل اداره تغذیه و حفظ سلامتی دانشجویان به صورت مستمر رپید تست کرونا از پرسنل این مجموعه گرفته می شود.

با توجه به شیوع ویروس کرونا و همه‌گیری آن در سطح کشور به منظور مقابله و پیشگیری از این ویروس، اهمیت سلامت جسمی پرسنل اداره تغذیه و حفظ سلامتی دانشجویان، با هماهنگی و همکاری معاونت فرهنگی، دانشجویی دانشگاه امکان انجام رپید تست کرونا از پرسنل اداره تغذیه به صورت مستمر فراهم شد.

از دیگر کارهای انجام شده در اداره تغذیه به منظور افزایش ایمنی و قطع زنجیره ویروس کرونا می‌توان به واکسینه شدن تمامی پرسنل اداره تغذیه و سلف سرویس دانشگاه با تزریق دو دوز واکسن، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در طبخ، بسته بندی و توزیع غذا و..... اشاره کرد

گفتنی است هر چند که نتایج تست کرونای تمامی پرسنل منفی بود، اما همچنان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی ادامه دارد.