دبیرکل و اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور نظارت بر نحوه طبخ و پخت غذا و رعایت پروتکلهای بهداشتی از بخشهای مختلف اداره تغذیه و سلف مرکزی بازدید کردند.
با توجه به اهمیت تغذیه، نحوه پخت غذا و توزیع آن، دبیرکل
و اعضای شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به منظور نظارت بر نحوه
طبخ و پخت غذا و رعایت پروتکلهای بهداشتی از بخشهای مختلف سلف مرکزی اعم
از انبار مواد غذایی، سردخانه، آشپزخانه و..... بازدید به عمل آوردند.
اعضای شورای صنفی کیفیت مواد غذایی، برند مواد غذایی، روند
پخت غذا، تاریخ انقضای مواد غذایی و نحوه شست و شوی آنها را مورد بررسی
قرار دادند.
همچنین نحوهی رعایت
شیوهنامههای بهداشتی توسط پرسنل از زمان شیوع کرونا، بررسی سلامت
کارکنان، نحوهی ضد عفونی کردن محیط سلف و نحوهی شست و شوی ظروف نیز مورد
سوال قرار گرفت.
در پایان، در گفتگویی با کارشناس
اداره تغذیه، در مورد مشکلات مربوط به کیفیت غذاها و تغییر منوی غذایی
صحبت شد و پیگیریهای لازم صورت گرفت.