تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت ایام پایانی ماه صفر

دکتر محمدرضا غلامی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی پیامی رحلت پیامبر اکرم ‌(ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا (ع) را تسلیت گفت.
 متن این پیام تسلیت به شرح زیر است:

"ِبسم الله الرَّحمنِ الرَّحیم"

السلام علیک یا کریم اهل‌بیت یا امام حسن‌مجتبی علیه‌السلام
السلام علیک یا علی بن موسی‌الرضا
السلام علیک یا رسول الله صلی‌الله‌ علیه و آله وسلم

سلام بر پیامبری که گام‌های درخشانش شب‌های جهل بشر را به روزهای راستی و درستی کشاند. مردی که هدایت را معنا کرد، همان کسی میراث لبخندش همین آیین مهربانیست که راه و رسم همسایگی با آسمان را به زمینیان آموخت. همان کسی که معجزاتش رنگ باورهای ابدی داشت و جهان را تا انتهای حیات از سیاهی درآورد و رنگ زندگی به آن بخشید.

چگونه می‌شود زینت شانه‌های پیامبر باشیم، آن گاه دل به عشقشان نسپاریم. امیدوارم در سال تحصیلی جدید نیز دانشجویان عزیزمان در مسیر زندگی این بزرگواران گام بردارند و برای ایرانی آبادتر تلاش کنند.

بنده به نوبه‌ی خود ضمن تسلیت این ایام، از دانشجویان می‌خواهم در این روزها بیشتر از هر زمان دیگری در مورد سبک زندگی اهل‌بیت علیه‌السلام تحقیق کنند و این اسطوره‌ها را الگو و سرلوحه‌ی زندگی خویش قرار دهند.

دکتر محمدرضا غلامی
معاون فرهنگی و دانشجویی