ساخت یکی از مجهز ترین خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با به‌روزترین استانداردهای خوابگاهی

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بهسازی و نوسازی خوابگاه‌های دانشجویی، ظرف مدت چهار سال گذشته با اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان انجام گرفته و در حال حاضر نیز حدود چهار میلیارد تومان دیگر جهت تعمیر و تجهیز خوابگاه ها تامین اعتبار شده، همچنین یکی از مجهز ترین و به روز ترین خوابگاه های دانشجویی دانشگاه در حال ساخت است.

سعید کریمی خو، مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی جلسه‌ای به بررسی شرایط خوابگاه ها و اسکان دانشجویان در آینده پرداخت.

سعید کریمی‌خو در گفت‌وگو با خبرنگار مفدا کرمانشاه گفت: در حال حاضر هیچ درخواست پاسخ داده نشده‌ای از سوی دانشجویان روزانه یا بین‌ الملل برای دریافت خوابگاه نداریم و تمام متقاضیان خوابگاه دریافت کرده‌اند.

وی تامین خوابگاه را یکی از مهم‌ترین حوزه های کاری عنوان کرد و افزود: عمده خوابگاه های دانشگاه قدیمی هستند، به طور عنوان مثال خوابگاه طالقانی بیش از ۶۵ سال قدمت دارد و همین قدیمی بودن مشکلات بسیاری برای دانشجویان ایجاد کرده بود، از چهار سال پیش کار نوسازی و بهسازی خوابگاه‌های دانشجویی را در دستور کار قرار دادیم و ظرف این مدت بیش از پنج میلیارد تومان برای نوسازی خوابگاه‌ها هزینه کردیم، در حال حاضر نیز حدود چهار میلیارد تومان دیگر جهت تعمیر و تجهیز خوابگاه ها تامین اعتبار شده که در مرحله برگزاری مناقصات آن هستیم.

سعید کریمی‌خو از ساخت خوابگاهی جدید برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد و گفت: بالاخره بعد از چندین سال که دانشگاه خوابگاه جدیدی نداشت، ساخت یک خوابگاه مجهیز و بزرگ در دستور کار قرار گرفت و یکی از مجهزترین خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی با زیر بنای ۹ هزار و ۵۰۰ متر در حال ساخت است که فاز اول این خوابگاه با اعتباری حدود ۱۳ میلیارد تومان انجام شده و فاز تکمیلی آن با جذب اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان انجام خواهد شد لازم به ذکر است خوابگاه مذکور دارای به روز ترین استانداردهای خوابگاهی است.

مدیر دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد: علاوه بر این خوابگاه جدید، خوابگاه شهید مفتح که سال‌ها در اختیار دانشگاه رازی قرار داشت و سند آن به اسم دانشگاه علوم پزشکی است، پس از پیگیری های حقوقی مستمر به دانشگاه پس داده شده و از مهر ماه سال جاری این خوابگاه جدید هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی در پایان با اشاره به رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در خوابگاه های دانشجویی گفت: خوابگاه‌ها طی مدت شیوع کرونا به طور مستمر ضد عفونی و گند زدایی شده‌اند و ضدعفونی کننده دست و سطوح هم در اختیار دانشجویان قرار داده شده است./انتهای پیام

خبرنگار: مهناز حمیدیان

۱۴ مهر ۱۴۰۰ ۱۴:۴۸