اطلاعیه ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای تمامی پذیرفته‌شدگان آزمون‌های دستیاری، دکتری تخصصی Ph.D، کارشناسی ارشد، کاردانی به کارشناسی و آزمون سراسری ۱۴۰۰؛

طبق اعلام واحد #انفورماتیک معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛

🟡 ثبت‌نام در سامانه "دانش‌فر" جهت دریافت خدمات رفاهی، خوابگاهی، فرهنگی، فوق برنامه و ... برای کلیه دانشجویان جدیدالورود الزامی می‌باشد.

🟡 کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست به سامانه "دانش‌فر" به آدرس

مراجعه و سپس با وارد کردن "شماره دانشجویی" و "کد ملی" نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایند.

🟡 ثبت‌نام در این سامانه از "۲۰مهر۱۴۰۰" آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.

🟡 پذیرفته شدگان باید پس از تکمیل فرآیند ثبت نام، از "فرم تاییدیه ثبت نام غیرحضوری" پرینت گرفته و در زمان مراجعه حضوری به کارشناسان مربوطه تحویل دهند.

🟡 زمان مراجعه حضوری پس از عادی شدن شرایط بیماری کرونا و از طریق مراجع رسمی اعلام خواهد شد.

🟡 لطفا تا اطلاع ثانوی از هرگونه مراجعه حضوری به دانشگاه جدا خودداری فرمایید.

🟡 موعد ثبت‌نام "خوابگاه"، دریافت "کارت تغذیه" و "کارت دانشجویی"، فعلا فرا نرسیده،  هنگام فرا‌رسیدن موعد، از طریق همین کانال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

🟡 بدیهی‌است عدم ثبت نام در این سامانه، به منزله "انصراف" از دریافت هرگونه خدمات رفاهی و فرهنگی می‌باشد.

🟡 لطفا در تکمیل اطلاعات سامانه و ثبت علاقه‌مندی‌ها دقت لازم را به‌کار گیرید.

📱گفتنی است دانشجویان گرامی در صورت داشتن هرگونه سوال می‌توانند با آی‌دی تلگرامی زیر در تماس باشند👇
@IT_Farhangi

#جدیدالورود