برگزاری کارگاه رفتار و پوشش حرفه‌ای ویژه دانشجویان جدیدالورود

به همت دبیرخانه عفاف و حجاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با همکاری دانشکده پیراپزشکی، کارگاه رفتار و پوشش حرفه‌ای ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته‌های پزشکی هسته‌ای و رادیولوژی برگزار گردید.

به گزارش مفدا کرمانشاه، به همت دبیرخانه عفاف و حجاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با همکاری دانشکده پیراپزشکی، کارگاه رفتار و پوشش حرفه‌ای ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته‌های پزشکی هسته‌ای و رادیولوژی در تاریخ ۲۷ مهر۱۴۰۰ در سالن آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

در این کارگاه، که همزمان با مراسم معارفه برای دانشجویان جدیدالورود برگزار شد، ابتدا محمدامین رضائی، دانشجوی پزشکی و پژوهشگر اخلاق پزشکی، به بیان نکات کاربردی در زمینه پروفشن پزشکی پرداخت و در ادامه بحث با استفاده از تصاویر کمک آموزشی نحوه‌ی پوشش صحیح و مناسب کادر درمان و همچنین دانشجویان را با بیانی ساده عنوان نمود.

در قسمت دوم کارگاه نیز، دریا سالخورده عضو کمیته پژوهشی دبیرخانه عفاف و حجاب، به بیان نکات آیین‌نامه رفتار و پوشش حرفه‌ای دانشجویان پرداخت.